Acties


De 'Glow' behandeling 

Voor in de herfst- en winterperiode

Een echte must have na de zomer!

In deze behandeling wordt gebruik gemaakt van een AHA lysing (fruitzuur) waardoor de huid intensief wordt vernieuwd en optimaal wordt gehydrateerd. Deze behandeling is zeer geschikt voor de doffe, vale, oneffen en vochtarme huid. Ook geschikt voor de dunne huiden, maar helaas niet voor een huid met actieve acne, exzeem of psoriasis.

De AHA lysing werkt door de huid te exfoliëren. Dit betekend dat de bovenste laag dode huidcellen wordt verwijderd, waardoor een frissere, jonger uitziende en stralende huid wordt onthult. 

De dagen na de Glow behandeling kan de huid trekkerig en strak aanvoelen. Op dag 4/5 kan de huid iets gaan verschilveren. Dit is niet erg en kan geen kwaad, zolang je ze maar laat zitten en de schilfers niet van de huid af trekt. 

Deze behandeling is ook in kuurverband in te plannen. Door meerdere behandelingen in te plannen kan er effectiever gewerkt worden aan het verfijnen van rimpels en fijne lijntjes en het verhelderen van oppervlakkige pigmentvlekken. Hoe ziet een kuur eruit? Je komt 1x per week in de salon langs, voor een periode van 6 weken. 

Belangrijk voor na de behandeling: SPF smeren (zonbescherming). Door deze behandeling wordt je huid verdunt, waardoor het kwetsbaarder wordt voor uv-straling. Minimaal factor 30 smeren.

 

Plan deze must have behandeling gemakkelijk in via onderstaande butten.

 


Lid van branchevereniging 'De Huidprofessional':